<

Tweedehands (Refurbished) Apple iPads

EducatieMac is onderdeel van iUsed Store, welke ISO-gecertificeerd is en al ruim 20 jaar ervaring heeft in de tweedehands computermarkt. EducatieMac biedt voordelige gebruikte iPads aan, die bedrijven hebben ingeruild voor nieuwe modellen. Bedrijven kiezen doorgaans voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij EducatieMac alleen maar Macs van hoge kwaliteit, die nog jaren mee kunnen.

Refurbishen
Nadat de data is verwijderd doormiddel van Blancco-software, wordt de hardware grondig getest en gereinigd door onze eigen technische dienst. Deze technische specialisten zijn zowel Apple- als Windows-gecertificeerd. Waar nodig wordt de iPad voorzien van nieuwe onderdelen om technisch en optisch weer in uitstekende staat te zijn. Tot slot wordt de iPad voorzien van een schone installatie van het OS.

Garantie & Inruilkorting
Standaard leveren we bij deze voordelige Mac 1 jaar garantie, wat uit te breiden is tot 3 jaar pick-up & return garantie. Ook kunt u uw huidige hardware bij ons inruilen en de hoge inruilpremie gebruiken als korting op uw aanschaf.

Assortiment
EducatieMac biedt de volgende iPads aan voor onderwijsinstellingen:

Refurbished Apple iPad
 229,- incl. btw

  • iPad 4, Air of Air 2
  • WiFi of WiFi + 4G
  • 16 tot 128 GB
  • iOS 10
  • 1 tot 3 jaar pick-up & return garantie

U kunt deze modellen bestellen vanaf 5 stuks.

Vraag offerte aan

Staat de refurbished iPad die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@iused.nl of 030 248 40 06.
Wij hebben dagelijks nieuwe aanvoer van tweedehands producten.

Interesse in enkele stuks, zakelijke of particuliere aankoop?
Kijk dan op iUsed.nl.

Deel dit bericht...Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone