<

Over EducatieMac.nl

3 jaar omruilgarantie | 30 dagen proberen | geen kosten achteraf | gratis demo | grote voorraad

Welkom op EducatieMac.nl, de refurbished Apple-specialist speciaal voor onderwijsinstellingen.

EducatieMac heeft zich toegelegd op het ondersteunen van onderwijsinstellingen in het leveren van betaalbare refurbished Apple computers. Als geen ander is EducatieMac bekend met de uitdagingen waar onderwijsinstellingen zich voor gesteld zien. Met beperkte middelen een degelijk en betrouwbaar computernetwerk bouwen en onderhouden is immers een buitengewone opgave.

Onze refurbished Macs
EducatieMac levert een selectie van gebruikte iMacs, Macbooks en iPads afkomstig uit het bedrijfsleven. Deze Macs hebben een lange levensduur, doordat bedrijven doorgaans kiezen voor apparatuur van de beste kwaliteit om de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk te houden. Bovendien wordt de hardware professioneel gereviseerd door onze technische specialisten. Dit houdt in dat de Macs grondig worden getest, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn.

Diensten en mogelijkheden
Educatiemac biedt verschillende oplossingen aan, om onderwijsinstellingen tijdens levering en gebruik volledig te ontzorgen:
• Installeren, uitrollen en aansluiten van hardware op locatie;
• Ondersteuning van onze technische dienst, zowel op afstand als op locatie;
• Tot 3 jaar omruilgarantie;
• Hoge inruilpremie voor afgeschreven hardware;
• Gecertificeerde dataverwijdering voor alle data-dragende afgeschreven hardware.
Het leveren van gebruikte server-, storage- en netwerkapparatuur tegen gunstige prijzen met garantie behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact
Mocht het model dat u zoekt niet op EducatieMac.nl staan, wilt u meer weten of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of tel. 030 248 4006.

Neem ook eens een kijkje op EducatiePC.nl, de refurbished computerspecialist voor het onderwijs.
EducatiePC levert Windows-desktops en -laptops van bekende A-merken, zoals HP, Dell en Lenovo, met dezelfde voordelen.

Over iUsed Store

EducatieMac is onderdeel van iUsed Store, een bedrijf binnen de NEG Group en één van de grootste organisaties in de Benelux die refurbished Apple en Windows IT-apparatuur levert. iUsed Store is ISO-gecertificeerd, heeft het Webshop Keurmerk en een uitstekende beoordeling op Trustpilot. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van tweedehands computers weten wij precies wat voor u belangrijk is: het leveren van perfect opererende IT-hardware tegen lage kosten.

Webshops
Heeft u interesse in enkele stuks? Via de webshop iUsed.nl levert iUsed Store refurbished Macs met garantie aan zakelijke en particuliere klanten. iUsed heeft ervoor gekozen om alleen producten op de webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden.

Zoekt u een refurbished Windows laptop met garantie, van een bekend A-merk, zoals HP, Dell en Lenovo? Neem dan een kijkje op TweedehandsNotebook.nl.

Mocht het specifieke product dat u zoekt niet op onze webshop gepubliceerd staan, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Omdat wij dagelijkse nieuwe aanvoer hebben, kan het voorkomen dat dit product binnen korte tijd wel beschikbaar komt.

Over Stichting ITdonations

De NEG Group is initiatiefnemer van stichting ITdonations, een onafhankelijke stichting die in 2007 is opgericht. Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen ervoor kiezen om afgeschreven IT-hardware duurzaam en verantwoord af te laten voeren via ITdonations, waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat. Afvoeren via ITdonations is volkomen veilig door onze gegarandeerde dataverwijderingscertificaten. Bovendien is een samenwerking met ITdonations een aanvulling op uw MVO-beleid en draagt het bij aan het sociale en milieubewuste imago van uw bedrijf.

Deel dit bericht...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email