<

Over iUsed Store

iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs is één van de grootste organisaties binnen de Benelux die via haar webshop tweedehands desktop, notebook en tablet computers levert aan studenten, ZZP’ers, en MKB’ers. Speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs hebben wij de de websites EducatiePC.nl en EducatieMac.nl.

iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs

iUsed Stores is onderdeel van de NEG-Group, met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij geleerd wat voor u belangrijk is. Wij leveren perfect opererende IT-apparatuur voor lagere kosten in vergelijking met nieuwe apparatuur.

Voor iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs hebben wij er voor gekozen om alleen producten op de webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond de zelfde werkdag worden verzonden.

Voor EducatiePC.nl hebben er voor gekozen om u een selectie te tonen van de meest verkochte tweedehands desktops, laptops en tablets in het onderwijs.

EducatieMac.nl heeft een selectie van iMacs, Macbooks en iPads. Wij leveren alleen A-merken als Apple, HP, Dell, Samsung en Lenovo. Voor het onderwijs bieden wij veel voordeel en extra services als beste prijs garantie, leveren op rekening, uitgebreide technische ondersteuning en pickup&return garantie.

Mocht het specifieke product wat u zoekt niet op onze webshop gepubliceerd staan dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Omdat wij dagelijkse nieuwe aanvoer hebben kan het voorkomen dat het product wat u zoekt binnen korte tijd wel beschikbaar komt.
Wilt u meer weten of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op via info@iused.nl of 030 248 4006

Met vriendelijke groet,

Team iUsed

PS. iUsed Stores is mede initiatiefnemer van stichting ITdonations welke in 2007 is opgericht. ITdonations is een onafhankelijke stichting met als doel het duurzaam en verantwoord afvoeren van IT apparatuur, GSM’s, PDA’s en smartphones waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat. Waarde waarmee u anderen kunt helpen. Afvoeren via ITdonations is volkomen veilig door onze gegarandeerde dataverwijderingscertificaten. Tevens is een samenwerking met ITdonations een aanvulling op uw MVO beleid en draagt bij aan het sociale en milieubewuste imago van uw bedrijf. ITdonations werkt internationaal en beperkt zich niet tot het ophalen van apparatuur alleen in Nederland.

Deel dit bericht...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email