<

Refurbished Apple iPad 4

EducatieMac is onderdeel van iUsed Store, welke ISO-gecertificeerd is en al ruim 20 jaar ervaring heeft in de tweedehands computermarkt. EducatieMac biedt voordelige gebruikte iPads aan, die bedrijven hebben ingeruild voor nieuwe modellen. Bedrijven kiezen doorgaans voor apparatuur van de beste kwaliteit, omdat de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk moet zijn. Daarom vindt u bij EducatieMac alleen maar Macs van hoge kwaliteit, die nog jaren mee kunnen.

Refurbishen
Nadat de data is verwijderd doormiddel van Blancco-software, wordt de hardware grondig getest en gereinigd door onze eigen technische dienst. Deze technische specialisten zijn zowel Apple- als Windows-gecertificeerd. Waar nodig wordt de iPad voorzien van nieuwe onderdelen om technisch en optisch weer in uitstekende staat te zijn. Tot slot wordt de iPad voorzien van een schone installatie van het OS. Door onze jarenlange ervaring met het refurbishen van Apple-, HP-, Lenovo- en Dell-hardware, mag onze organisatie zich officieel Microsoft Refurbisher noemen.

Garantie & Inruilkorting
Standaard leveren we bij deze voordelige Mac 1 jaar garantie, wat uit te breiden is tot 3 jaar pick-up & return garantie. Ook kunt u uw huidige hardware bij ons inruilen en de hoge inruilpremie gebruiken als korting op uw aanschaf.

Assortiment
EducatieMac biedt de volgende iPad aan voor onderwijsinstellingen:

Refurbished Apple iPad 4
 269,- incl. btw

apple-ipad-3-met-retina-scherm

  • iPad 4
  • WiFi of WiFi + 3G
  • 16, 32 of 64GB
  • iOS 9
  • 1 jaar pick-up & return garantie

U kunt dit model bestellen vanaf 5 stuks.

Vraag offerte aan

Staat de refurbished iPad die u zoekt er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@iused.nl of 030 248 40 06.
Wij hebben dagelijks nieuwe aanvoer van tweedehands producten.

Interesse in enkele stuks, zakelijke of particuliere aankoop?
Bezoek de webshop van iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) iPads

Deel dit bericht...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email